Welke manier zal u kiezen stoppen met roken?

Er zijn zoveel websites vandaag met tal van manieren om te stoppen met roken, veel dezelfde of soortgelijke, wat heel anders. Vandaag de overheid 1-800-QUITNOW hotline ontvangt een record aantal oproepen. Van 2004 tot 2010 is het totale aantal ontvangen gesprekken was iets minder dan 3.000.000. Tot nu toe in slechts dit jaar, 2011, zijn er meer dan zeshonderdduizend extra oproepen zijn geweest! Het is duidelijk dat meer Amerikanen dan ooit op zoek zijn naar een manier om hun gewoonte / verslaving te beëindigen om het roken van sigaretten, en eens en voor altijd, te stoppen met roken.

Om succesvol te stoppen met roken, om echt te stoppen met roken, moet men de juiste oplossing voor hun probleem te vinden. Velen zoeken om te stoppen met roken met behulp van de nicotine pleister. De theorie is dat als men gebruik maakt van de nicotinepleister, en langzaam onttrekt nicotine met minder nicotine in de pleisters, die uiteindelijk het verlangen om te roken worden gegaan. Het slagingspercentage voor dit systeem is jammerlijk klein (1). In feite is het vergelijkbaar (of minder) om gewoon proberen om «cold turkey» stoppen. Dit vertelt ons dat het verlangen om te roken niet zomaar kan worden gevonden in de verslaving aan nicotine. elektronische sigaret kopen Zeker is dat een deel van het syndroom, maar kan niet alles zijn, of zou het systeem 100% succesvol voor elke roker gebruiken zijn. Maar het is niet. Zelfs niet dicht. Veel minder dan 10%

Hetzelfde geldt voor degenen die ervoor kiezen om de nicotine kauwgom gebruiken. Dit gom verzadigd met nicotine in verschillende hoeveelheden, die terug te trekken uit de verslaving aan nicotine. Maar nicotine kauwgom werkt niet beter dan doet de nicotinepleister (2).

Een van de oudste programma’s om te stoppen met roken is het gebruik van een hypnose-programma. Hypnotiseurs hebben decennia lang geld van degenen die geloven dat een hypnose te stoppen met roken programma zal hen helpen om voor eens en altijd te stoppen met roken. Echter, na een klinische hypnotherapeut geweest in misschien wel de grootste en oudste hypnose kliniek in de Verenigde Staten, kan ik u zeggen dat, hoewel ik geloof hypnose moet een deel van een succesvolle campagne te stoppen met roken zijn, de overgrote meerderheid van hypnotiseurs weet niet hoe te kunnen gebruiken hypnose om hun cliënten te stoppen met roken. Zodat het eindresultaat is dat het gebruik van een hypnose programma te stoppen met roken is zelden succesvol op lange termijn.

In feite, Kerry Packer, die was, tot aan zijn dood in 2005, is de rijkste man in Australië en een van multibillionaires de wereld, meldde Marshall Sylver, een wereldberoemde hypnotiseur, $ 100.000 te hebben betaald voor een enkele sessie van hypnose om te helpen hem te stoppen met roken. Het duurde niet. Kerry Packer niet te stoppen met roken door middel van hypnose.

Met roken nu stoppen, wat een roker moet doen is beginnen te maken met de kern van de zaak, dat de wens om door te gaan om sigaretten te roken drijft. Te stoppen met roken door middel van hypnose, moeten de hypnose goed worden toegepast. Het moet niet gericht op het heden, vertelt het onderwerp dat zij niet meer verlangen om te roken, of dat de sigaretten zal beginnen te proeven rotte eieren of andere dergelijke nonsens. Wat hypnotiseur must is gericht op het verleden, terug naar de tijd wanneer het onderwerp eerst besloten een roker te worden. Dat punt, het exacte moment dat rokers, bijna altijd kinderen van niet meer dan veertien, vaak niet ouder dan tien, begonnen de kinderen om zichzelf te hypnotiseren tot het worden van rokers.

Het is mijn vaste overtuiging dat elke roker, stuk voor stuk, is in een staat van hypnose. Ze gehypnotiseerd zich tot het worden van rokers, als immers elke hypnotiseur waard zijn of haar zout zal u vertellen dat alle hypnose is zelfhypnose. Het is niet een capturing proces als de oude Dracula-films zou voorstellen, maar een leidende proces. Met andere woorden, de hypnotiseur leidt het onderwerp in een gemoedstoestand waarbij de patiënt accepteert en internaliseert de suggesties van de hypnotiseur. Maar de hypnotiseur niet afgeven opdrachten, maar met suggesties dat het onderwerp al dan niet ervoor kiezen om te volgen.

Wanneer iemand probeert te roken na een decennium of meer te stoppen na het starten, zij het meest vaak niet, en dan geloven dat het is omdat ze niet de wilskracht om de verslaving te overwinnen. De meeste zien het als een zwakte in hun karakter. Dit is niet waar. Wat waar is, is dat hun onvermogen om te stoppen met roken door simpelweg hun wil uit te oefenen is een bewijs van de inzet die zij maakten om zich aan een roker in de eerste plaats te worden. Ze gehypnotiseerd zichzelf te beginnen met roken, en ze moeten dat hypnose te keren op het onderbewuste niveau om het te beëindigen. Om te stoppen met roken, stoppen met roken en met succes nooit verlangen om weer te roken neemt het terugzenden van de persoon om de psychische toestand ze waren voordat ze zich in voor een roker te worden.

Ik weet dat er mensen zijn die roken zijn die zeggen: «Ik ben niet gehypnotiseerd!» Maar hebben ze ooit gehypnotiseerd? Hebben ze eens wat wordt gehypnotiseerd voelt? Vertel me dit. Zou iedereen die niet in een veranderde staat van bewustzijn (waardoor ze een stap verwijderd van de werkelijkheid neemt) bewust neem een ​​chemisch behandeld gif onkruid, verpakt in chemisch behandeld giftig papier, steek het in brand en de adem van de giftige dampen uit dat vuur zo vaak als tweehonderd keer per dag (twintig sigaretten keer tien trekkers van elkaar) elke dag van hun leven voor tien, twintig, dertig jaar of meer, in de wetenschap dat het eindresultaat zeker een pijnlijke, dure en langdurige dood kunnen zijn, en geloven dat ze ervaren een soort van «plezier», duur betalen om dat te doen, en niet in een staat van hypnose?

Niemand begint met roken omdat ze willen de smaak van een brandende sigaret te genieten. Niemand die ik ooit heb gehoord van genoten die eerste sigaret, vooral na het inademen van die eerste keer. Ik weet dat ik het niet deed. Ik werd meteen misselijk en bijna moest overgeven. Ik was duizelig en tien jaar oud, besloten dat het roken was niet voor mij.

Maar vier jaar later, na het associëren met drie andere jongens van mijn leeftijd in mijn nieuwe school, en innig verlangen om een deel van hun «bende» te worden, geloofde ik dat ik moest een roker te worden zoals ze waren. Ik herinner me de vraag me af wat ik noem de «kritische vraag». Ik herinner me waar ik was en wat ik voelde. De vraag was: «Wil ik echt om een roker te zijn?» Natuurlijk, na zeer weinig aandacht, zei ik: «Ja!» Dan ging ik naar de sigaret ik net aangestoken, gestolen van mijn ouders stash inhaleren, en ziek, wachtte tot het voorbij is, dan deed het weer, totdat ik het kon doen zonder het gevoel alsof kotsen. Het duurde slechts een paar dagen voordat ik rookte net als mijn nieuwe vrienden, blazen rook ringen en «zoek cool».

Ik, net als bijna elke roker heb ik geïnterviewd over de jaren van mijn werk als een stoppen met roken coach, begonnen met roken om drie belangrijke redenen. zij

1) Als alleen volwassenen rookt en ik rook, ik zal lijken meer volwassen te zijn, meer «voor volwassenen op zoek». Maar dat gold alleen voor degenen jonger dan ik. Om waar volwassenen, ik gewoon uitzag als een dwaze kleine jongen probeert te kijken ouder.

2) Mijn vrienden aan het doen zijn, en als ik wil meer als mijn vrienden te zijn, zal ik beginnen met roken als zij. Ik zal dan meer te worden aanvaard. Ik denk niet echt dat ze accepteerden me meer, of zou me hebben geaccepteerd minder had ik ervoor gekozen om geen roker te worden, maar dat was mijn denken op het moment.

3) Roken is sexy. In de film, ik zag James Dean, Humphrey Bogart, Elizabeth Taylor en zo veel andere geslacht symbolen roken en kijken «sexy en cool» roken. Ik wilde zijn zoals zij; meer seksueel aantrekkelijk te zijn. Immers, John Wayne was reclame sigaretten op TV. Als «The Duke», zei het was het ding om te doen, wie was ik om iets anders te geloven. En toe te voegen aan dat, iedere volwassene in mijn familie rookte. (En met uitzondering van mijn moeder, die is overleden als gevolg van een auto-ongeluk op 43, allen gestorven met roken gerelateerde kankers.) Dus het roken was gewoon een recht van doorgang naar de volwassenheid in mijn leven in de jaren vijftig.

Dus laten we herzien. Ik koos ervoor om sigaretten te roken om meer volwassen verschijnen. Ik het gedrag van mijn gevoel van volwassenheid bevestigd. Ik koos ervoor om sigaretten te roken om dichter bij mijn vrienden, meer door hen geaccepteerd te worden. Ik het gedrag van mijn gevoel van maatschappelijke aanvaardbaarheid bevestigd. Ik koos ervoor om sigaretten te roken om meer seksueel aantrekkelijk lijken. Ik het gedrag van mijn gevoel van seksualiteit bevestigd. En ik heb deze drie dingen bij misschien wel de meest kritische punt in mijn ontwikkeling; terwijl ik mijn interne zelfbeeld werd oprichting. Ik was te beslissen aan wie en hoe ik was in de wereld, wat mijn waarden zijn, en hoe ik zou gedragen in de toekomst. Een van die facetten van die afbeelding was … ik was en zou blijven een sigaret roker.

Toen ik eindelijk wakker werd aan de realiteit dat roken was een dwaas, duur en meer dan een beetje asociaal ding later dan tien jaar te doen, vond ik dat ik niet kon gewoon stoppen met roken door alleen het maken van die beslissing. Ik kon niet stoppen met roken met behulp van alle wilskracht die ik had. Ik gaf het op proberen voor nog eens vijf jaar.

Maar op dat moment, bijna dertig jaar oud, vroeg ik me nog een kritische vraag. Dit leek dwaas, zelfs voor mij op het moment. Maar ik vroeg het serieus van mezelf, en begon om het antwoord te zoeken. Die vraag was: «Hoe kan ik stoppen met roken, stoppen met roken voor altijd, en nog steeds niet mezelf elke keer als ik wil één roken ontkennen een sigaret?»

Uiteindelijk heb ik het antwoord vinden, eigenlijk veel van hen. Ik ontwikkelde een proces voor mezelf, waarin ik elke sigaret wilde ik kon roken, en keek naar mezelf, stap voor stap, dag na dag, week na week, verlies ik mijn verlangen om te roken. Vandaag heb ik geen enkele behoefte om ooit nog een sigaret roken, iets wat niemand die cold turkey is gestopt kan eerlijk zeggen. Ik heb met succes de-gehypnotiseerd mezelf dat het een roker. Ik ben klaarwakker om wat roken is en doet voor het menselijk lichaam.

Wat ik heb gevonden langs de weg was dit. Roken is niet eens het echte probleem. Het probleem is het verlangen om te roken. Dit verlangen is de kern van verslaving elke roker. Om te stoppen met roken, om echt te stoppen met roken voor altijd, moet men omgaan met die kern van de zaak. Men moet het verlangen om te roken te verliezen. Dan is de sigaretten zal worden gegaan voor goed.

We kunnen het verleden niet veranderen, maar we kunnen de weg herinneren we het en hoe die herinneringen invloed op ons leven vandaag te veranderen.

Te stoppen met roken, moet je niet proberen om zich te concentreren op het symptoom van uw probleem, het roken. e sigaret kopen Te stoppen met roken, moet je werken aan de kern van de zaak rijden, dat symptoom, het verlangen om te roken. Zodra je dat ongelooflijk sterk hypnotische suggestie die u hebt geïmplanteerd in je psyche zoveel jaren geleden, het symptoom, het roken te verwijderen, zullen voor altijd verdwenen.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s